Tüvtürk Araç Muayene Sorgulama

Tüvtürk araç muayene sorgulama için aşağıda sistemde araç plakasını girerek doğrulama kodu ile hangi araç muayene istasyonunda hangi tarihte işlem yapıldığını görebilirsiniz. Araç muayene sorgulama detayları için muayene raporunda verilen muayene numarasını girerek te kusurları görebilirsiniz. Araç muayene sorgulama daha önce Tüvtürk te işlem görmüş araçların geçmişini gösterir.

Araç sorgulama en çok borç sorgulama olarak aranmaktadır. Aracınızın muayene durumunu sorgulamak için sistemi kullanabilirsiniz .Araç sahipleri araç alırken en çok merak ettiği konu araç muayene sorgulama yani daha önce aracın geçmişini sorgulamak için sahte araç muayene mi acaba diyenler için bu sistem üzerinden araç muayene sorgulama yaparak emin olabilirsiniz . Araç muayene sorgulama işlemi daha önce Tüvtürk ten hizmet almış kayıtlı en son bilgileri barındırmaktadır. Araç muayene sorgulama ekranında herhangi bir sonuca ulaşamıyorsanız eğer hemen endişe etmeyiniz teknik bir sorun olabilir veya araç muayene istasyonları kayıt sistemine girmemiş olabilir buna benzer durumlarda lütfen acele etmeyiniz. Bize e posta veya telefonlarımızda ulaşarak bu gibi araç muayene ücretleri vb. durumlarında yardım alabilirsiniz.

Not: Bu bir randevu sorgulama değildir sadece aracın muayeneden hangi istasyondan geçip kaldığını göstermektedir. Araç muayene randevu sorgulama veya araç sorgulama işlemleri için çağrı merkezimizden bilgi alabilirsiniz.